OM OSS PÅ

RICOH IT PARTNER SYDOST

Förberedd för morgondagen redan idag!

ricoh-it-partner-logo-om-oss

Ricoh IT Partner

Ricoh IT-Partner är fristående företag, men samtidigt exklusiv partner till Ricoh Sverige, som erbjuder hela produkt- och tjänsteutbudet för dokumenthantering, IT-infrastruktur och AV/Videokonferens. En komplett IT-leverantör som utvecklar marknadens mest effektiva, säkra och miljömässigt hållbara IT-lösningar genom nytänkande och innovation.

Vi finns nära våra kunder och utvecklar långa kundrelationer genom en effektiv drift, bra service och snabb support. Varje trogen kund blir vår framgång.

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering. Bolaget erbjuder heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Bolaget har specialiserad expertis inom bland annat IT-tjänster samt utskriftshantering för kontor och produktion.

Ricoh Sverige har cirka 650 anställda i en rikstäckande organisation med verksamhet på 26 orter samt partners på 9 orter. Ricoh Sveriges totala försäljning uppgår till cirka 1 600 miljoner SEK.

Det händer mycket hos oss nu! Vi anpassar lokalerna i både Karlskrona och Karlshamn samtidig! Vi är den naturliga partnern för SMB-segmentet med ett tydligt erbjudande inom IT-tjänster, Mötesteknik, Dokument, IT-säkerhet, Kommunikation och Finansiering. Nu ser vi till att att matcha lokalerna till vårt erbjudande! Det dammar lite just nu men det kommer bli jättefint!

I Karlskrona behöver vi mer plats till tjänsteleveranser för att skapa ännu bättre kundnytta. Vi flyttar vår entré, skyltar om, skapar gemensamma ytor för sälj och bra mötesmöjligheter som inspirerar till givande kundmöten.

I Karlshamn byter vi adress, får en ändamålsenlig och yteffektiv lokal med väldigt fin varumärkesexponering mot E22.

I både Karlskrona och Karlshamn finns det i och med lokalförändringarna möjlighet att verkställa vår planerade expansion inom samtliga affärsområden.

Vi ser fram emot höstens alla aktiviteter med er kära kunder!
... Läs MerLäs Mer

Visa På Facebook

Gör jobbet mycket roligare och enklare efter semestern. Ta en titt på Ricohs interaktiva skrivtavlor. Kontakta oss så bokar vi in en demo på något av våra kontor - Karlskrona, Växjö, Kalmar eller Karlshamn. ... Läs MerLäs Mer

Visa På Facebook

Kontakt

Personlig kontakt – klicka här

Öppettider:
Mån – Fre 8:00 – 17:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Telefon:
Växel Karlskrona: 0455-30 25 00
Växel Växjö: 0470-105 10
Växel Karlshamn: 0454-30 21 90
Växel Kalmar: 0480-36 36 00

Grafisk Manual

Här kan du ladda ner Ricoh IT Partners loggor – klicka här
Frågor om logotypen besvaras av marknadsavdelningen.

ricoh-grafisk