Mötesteknik - Midcon

Mötesteknik

På Midcon har vi ett komplett erbjudande av produkter och kommunikationslösningar. Det innefattar allt från en projektor eller interaktiva skärmar till ett designat konferensrum med möbler och all tänkbar teknik.

Kompletta mötesrum

Midcon erbjuder kompletta mötesrum inredda med marknadsledande teknik och inredning. Midcon levererar allt från produkterna till installation och utbildning.

Videokonferens

Med rätt utrustning som ger kristallklart ljud och skarp bild behöver du inte alltid ta flyget eller sätta dig i bilen för ett kortare möte. Ta möten snabbt och enkelt via video. Midcon erbjuder teknik för effektiva videomöten för såväl interna och externa möten.

Interaktiva skärmar

Höj din mötesupplevelse med interaktiva skärmar. Med unikt enkla pekskärmar kan du dela dokument, rita och interagera med dina möteskollegor. Höj din effektivitet med interaktiva skärmar!

Serviceavtal för mötesteknik

Ge din konferensmiljö bästa möjliga förutsättningar att leverera! Med Serviceavtal får din organisation proaktivt underhåll till en låg månatlig kostnad.

Marknadsledande projektorer inklusive montering. Projektorer är en självklar del i effektiva och smarta mötesrum. Vi kan både hårdvara och mjukvara på området.

Sprid information snabbare och smartare med digital skyltning. Ändra innehåll och budskap med enkelt knapptryck.

Besök vår nya Webshop!

Smart mötesteknik

Midcon har ett komplett erbjudande inom Mötesteknik. Vi levererar teknik som tydligt höjer din effektivitet och inbjuder till samarbete såväl internt och externt.

Med Mötesteknik från Midcon får din organisation:

Se varandra

Ytor för samarbete

Spara och dela

Helhetsupplevelse

Finansiering

Bättre kassaflöde

Betala först när ni har fått nytta av lösningen.

Kompletta lösningar

Finansiering som omfattar system, tjänster och support.

Fasta avgifter

Betala månads- eller kvartalsvis