Affärsidé & Vision - Midcon

Affärsidé & vision

Midcon AB är en av sydöstra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik. En komplett IT-leverantör som utvecklar marknadens mest effektiva, säkra och miljömässigt hållbara IT-lösningar genom nytänkande och innovation.

Vi finns nära våra kunder och utvecklar långa kundrelationer genom en effektiv drift, bra service och snabb support. Varje trogen kund blir vår framgång.

Midcon AB är en av sydöstra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Kommunikation är nyckeln för att allting ska fungera, och det är här vi kommer in i bilden. Vi levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.
Vi arbetar enträget med att förstå din verksamhet och sätta oss in dina arbetssätt. Vi tänker alltid på hur teknikutveckling kan bidra till att din verksamhet blir mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam. Vi vill vara din pålitliga partner som är alltid påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta för dig. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt kan innebära för dig!

Våra kunder är både små och medelstora företag samt offentlig förvaltning. För små och medelstora kunder är vi ofta en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.
Midcon är en attraktiv arbetsgivare där varje individ ges rätt förutsättningar att utvecklas och trivas. Lika mycket som vi tror på långa kundrelationer tror vi också att vi blir ett starkare lag med låg omsättning på medarbetare. Därför arbetar vi aktivt med vår organisations välbefinnande. Vår värdegrund sammanfattas i begreppen; Ständig förbättring, Skapa kundvärde, Bidra med din åsikt och Omtänksamhet för människor.

Bolaget grundades 1955, har huvudkontor i Karlskrona samt verksamhet i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!