Kundlöfte - Midcon

Vårt kundlöfte

Hög kundnöjdhet är vårt livselixir. Med kontor i Kalmar, Växjö, Karlskrona, Karlshamn, Jönköping och Linköping  är vår lokala serviceorganisation alltid nära tillhands.

Vårt löfte

Vi tror på långa kundrelationer och investerar kontinuerligt kraftigt i vårt serviceerbjudande. Vi gör det för att vi är övertygade om att en nöjd kund mycket mer sannolikt ger Midcon förnyat förtroende. När Midcon träffar en affärsöverenskommelse börjar jobbet, jobbet med att du alltid vid varje givet tillfälle skall vara nöjd och därmed stanna länge.

Hur blir du nöjd hos oss?

Vi arbetar enträget med att förstå din verksamhet och sätta oss in dina arbetssätt. Vi tänker alltid på hur teknikutveckling kan bidra till att din verksamhet blir mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam.  Vi vill vara din pålitliga partner som är alltid påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta för dig. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt kan innebära för dig!

För att leverera hög kundnöjdhet har vi ett vasst vapen – människor. Det mest värdefulla vi har är våra medarbetare. Med drygt 30 medarbetare i regionen utgör vi en stark kompetenspartner inom IT, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon är en attraktiv arbetsgivare där varje individ ges rätt förutsättningar att utvecklas och trivas. Lika mycket som vi tror på långa kundrelationer tror vi också att vi blir ett starkare lag med låg omsättning på medarbetare. Därför arbetar vi aktivt med vår organisations välbefinnande.  Vår värdegrund sammanfattas i begreppen; Ständig förbättring, Skapa kundvärde, Bidra med din åsikt och Omtänksamhet för människor. Vår värdegrund i sin helhet återfinns här

Varmt välkommen till Midcon

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!