Microsoft Teams Rooms - Midcon

Microsoft Teams Rooms

Videomöten ska vara ett bekvämt komplement till fysiska möten och inte något som orsakar stress. Med fast installerad hårdvara i rummet blir användarupplevelsen enkel och användarvänlig.

Du kan också skräddarsy ditt egna mötesrum

MTR - Microsoft Teams Rooms

Genom touchskärmen har du full kontroll över mötet och kan smidigt hantera ljud och kamerainställningar. Microsoft Teams Rooms är det optimala valet för dig som använder Microsoft Teams som huvudsaklig plattform för samarbete och kommunikation. Om du vill dela innehåll i mötet görs det enkelt och trådlöst via en dongel.

Paketet innehåller alltid

Touchskärm

Med den smarta och kompakta touchskärmen styr du hela mötesupplevelsen. Här kan du enkelt se dagens planerade möten i rummet, justera volym och kamera med lätthet. Denna panel fungerar som hjärnan i mötet och gör det möjligt för dig att delta utan att ens behöva använda din egen dator.

Videobar

Videobaren är fullpackad med avancerade funktioner som automatisk fokus, brusreducering och röstrackning för att säkerställa att du alltid ser och hör dina kollegor och kunder på bästa möjliga sätt.

Trådlös överföring

Vi säger adjö till kablar och välkomnar en ny era av smidig anslutning. Trådlös överföring av ljud, bild och video är din nyckel till enkelhet och användarvänlighet. Ingen installation/mjukvara.

Support

Vi erbjuder inte bara produkterna utan även professionell installation och dedikerad support. Detta säkerställer att din MTR-lösning är korrekt konfigurerad och fungerar optimalt, samtidigt som du har tillgång till experthjälp om det skulle uppstå problem eller frågor.

Hos Midcon får du alltid

Fri telefonsupport – Dokumentation – 8h inställelsetid – Hjälp med garantihantering

Se våra paket

Lilla mötesrummet

1 till 5 personer

Hyra: 1231 kr

/månad

Option/tillval:

Philips 65” + 100 kr/månad

Mellan mötesrummet

6 till 10 personer

Hyra: 1455 kr

/månad

Option/tillval:

Philips 75” + 38 kr/månad
Philips 86” + 129 kr/månad
Kablage fram till bord + 109 kr/månad Bordsmikrofoner + 109 kr/månad
Takmikrofon + 159 kr/månad

Stora mötesrummet

10 till 14 personer

Hyra: 1664 kr

/månad

Option/tillval:

Philips 86” + 91 kr/månad
Kablage fram till bord + 109 kr/månad
Bordsmikrofoner + 109 kr/månad
Takmikrofon + 159 kr/månad

Skicka in en intresseanmälan här!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!