Meetingboard - Midcon

Meetingboard

Yealink MeetingBoard är en överlägsen lösning för digitalt samarbete på grund av dess integrerade funktioner, inklusive 4K-kamera, mikrofoner, högtalare och digital whiteboard.

Du kan också skräddarsy ditt egna mötesrum

Allt-i-ett-lösning

Lösningen är fullständigt kompatibel med Microsoft Teams-plattformen och erbjuder smidiga videokonferenser och realtidsinteraktion. Dess skalbarhet gör det enkelt att anpassa sig till framtida behov med uppgraderingsalternativ som trådlösa mikrofoner och PTZ-kamera. Det är det ultimata verktyget för effektiva och engagerande möten och undervisning.

Paketet innehåller alltid

Touchskärm

Meetingboard används för att förbättra mötesupplevelsen. Den möjliggör högkvalitativa videokonferenser, samarbete med digitala anteckningar och skärmdelning. Du kan visa och redigera dokument, överföra filer, och integrera med olika samarbetsverktyg för effektiv kommunikation och produktiva möten.

Trådlös överföring

Vi säger adjö till kablar och välkomnar en ny era av smidig anslutning. Trådlös överföring av ljud, bild och video är din nyckel till enkelhet och användarvänlighet. Ingen installation/mjukvara.

Support

Vi erbjuder inte bara produkterna utan även professionell installation och dedikerad support. Detta säkerställer att din MTR-lösning är korrekt konfigurerad och fungerar optimalt, samtidigt som du har tillgång till experthjälp om det skulle uppstå problem eller frågor.

Hos Midcon får du alltid

Fri telefonsupport – Dokumentation – 8h inställelsetid – Hjälp med garantihantering

Se våra paket

Meetingboard 65”

Hyra: 1495 kr

/månad

Meetingboard 86”

Hyra: 1983 kr

/månad

Optioner/tillval

Skicka in en intresseanmälan här!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!