Midcon - Ny IT-driftpartner till Kalmar läns museum - Midcon

2 augusti, 2023

Midcon – Ny IT-driftpartner till Kalmar läns museum

Kalmar läns museum har utsett Midcon AB till ny IT-driftpartner.

Kalmar läns museum har genomfört en offentlig upphandling gällande datakommunikation, licensiering, konsulttjänster, server- och lagringskapacitet. I hård konkurrens har Midcon vunnit tilldelning och kommer under kvartal fyra tillträda som IT-driftpartner.

Avtalet är treårigt och innebär ett tätt samarbete mellan parterna i syfte att ständigt förbättra och effektivisera IT-leveransen.

”Vi är väldigt glada över att ha fått tilldelning i upphandlingen. Midcons uppdrag är att göra verksamheter mer effektiva, mer lönsamma och trivsammare att arbete hos. Vi gör det med det klassledande erbjudande inom IT-infrastrukturtjänster. Vårt sätt att se på uppdraget skördar framgångar vilket är mycket tillfredsställande för organisationen. Vi har de senaste åren vuxit affären inom IT-tjänst väsentligt och ser leveransavtalet med Kalmar läns museum som ytterligare ett kvitto på att vi gör rätt saker. Vi ser fram emot att starta i gång migreringsprojektet och att ta över som IT-partner”, säger Andreas Paulsson, VD Midcon AB.

”Vi är nöjda med upphandlingens resultat och ser fram emot ett givande samarbete. En väl fungerande IT-drift är synnerligen viktigt, särskilt för ett museum som har höga krav på säkerhet och lagring”, säger Björn Olsson, Kanslichef, Kalmar läns museum.

Om Kalmar läns museum – Ett av Sveriges största länsmuseer!

Kalmar läns museum gör kulturarvet tillgängligt i hela Kalmar län. Vi har upplevelser och lärande för alla åldrar, bland annat via vår omfattande pedagogiska verksamhet med pedagogiska program och  tidsresor.

Våra uppdragsverksamheter tillför länet långsiktig och hållbar utveckling av din närmiljö, bland annat genom hållbar stadsplanering, bevarande av föremål och arkeologi. Vi har öppet året runt och är ett uppskattat besöksmål med populära utställningar.

Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping.  

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!