GWI blir Midcon - Midcon

3 april, 2023

GWI blir Midcon

Sedan 1 april 2022 ägs majoriteten av aktierna i GWI AB av Midcon AB. Se pressrelease: midcon.se/nyheter/pressmeddelande-midcon-forvarvar-majoriteten-av-aktierna-i-gwi-ab

Efter att ha framgångsrikt samarbetat inom flera områden sedan april tar vi nu nästa steg och integrerar GWI i Midcon.

Det innebär att GWI, steg för steg byter skepnad till Midcon. Vi har sedan april utvärderat innehållet i varandras tjänstekataloger och tagit det bästa av det bästa och skapat ett gemensamt mycket starkt erbjudande.

Vilka är vi på Midcon?

Midcon är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik. Därtill har Midcon en digital kanal med ett brett utbud av IT-produkter och tillbehör, webshop.midcon.se.

Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB som erbjuder kostnadseffektiv och smidig slutkundsfinansiering.  

Midcon och GWI fann varandra mycket tack vare ett likartat sätt på affärer. Vi tänker båda att när affären är gjord så börjar jobbet. Jobbet med att du som kund vid varje givet tillfälle ska vara nöjd.

Vi tror på långa kundrelationer och investerar kontinuerligt i vårt erbjudande. Midcons erbjudande skall fungera som en katalysator till våra kunders verksamheter. Våra tjänster ska göra små och medelstora företag mer lönsamma, mer effektiva och roligare att arbeta hos.

Vi vill vara din pålitliga partner som är påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta för dig. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt kan innebära för dig! Vi kommer i Midcon-skrud fortsätta att leverera rediga IT-infrastrukturtjänster som levererar praktisk affärsnytta.

Vi ska ödmjukt fortsätta be om utökade förtroenden från marknaden. Vi ska göra det på ett nyfiket och enträget sätt. Vi ska fortsätta vara #ständigförbättring, både i Midcon och hos er, våra kunder. Vi ska fortsätta visa oss värdiga uppgifterna som åläggs oss.

Du når oss som vanligt på 010-206 77 71 för supportfrågor kring er IT-miljö. Vill du maila in ditt ärende, gör det till support@midcon.se så ser vi till att du får snabb och professionell hjälp.

För mer information om oss, besök gärna midcon.se. Besök även gärna vår blogg där vi skriver om starka trender, aktuella utmaningar och smarta lösningar.

Stort tack för att ni hänger med på vår fortsatta resa!

Bästa hälsningar från teamet på GWI, numera en del av Midcon.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!