Varför skall vårt företag välja Midcons webshop? - Midcon
Sign 5167 2019 01 28

12 juni, 2024

Varför skall vårt företag välja Midcons webshop?

Vad är fördelarna med att handla i Midcons webshop?

Midcons webshop säkrar bästa pris

Varje gång du söker på en produkt gör webshopen automatiskt en priskontroll hos de sju största distributörerna i Norden. Den distributören som har den efterfrågade produkten till lägst pris och omedelbar leverans väljs. Produkten skickas därefter direkt från distributören till dig. Med en enkel sökning säkrar du alltså att ditt företag får bästa tillgängliga pris på den produkt du skall köpa in.

Snabba leveranser

Vi har inga mellanled. Vi behandlar dina ordrar direkt och produkterna skickas samma dag från den eller de distributörer som webshopens algoritm valt ut. Ofta levererar vi dagen efter.

Fri frakt

Vi har fri frakt på alla ordrar över 1000 kr. Vår ambition är att det inte skall finnas några hinder för att handla hos Midcon. Vi debiterar därför ingen frakt.

Smarta funktioner

Webshopen är fylld med smarta funktioner, här kommer två exempel:

  • Ska du köpa samma sak en gång till? Webshopen har funktion för repetitionsorder. Blixtsnabbt kan du beställa samma sak en gång till utan att behöva söka upp produkten/produkterna igen.
  • Har ni en standard (eller vill ha en standard) på vilka typer av produkter som skall köpas in? Midcons webshop har funktion för produktpaket. Vi hjälper er att sätta upp relevanta produktpaket som vi underhåller. För inspiration kan det vara; ”Standard teknikpaket till anställd” som innehåller de produkter vi kommit överens om. Exempelvis dator, väska, docka, skärm, telefon, skärmskydd och skal. Med ett enkelt klick beställer du som inköpare samtliga produkter. Du säkrar på så vis att din organisation får en homogen miljö där alla medarbetare har samma nivå på sina arbetsverktyg.  

Bra rådgivning

Hos oss får du alltid stöd och hjälp. Vi finns bara ett samtal, en chatt eller ett mail bort. Vi har lång erfarenhet av IT-produkter och hjälper dig fram till smarta produktval som gör din verksamhet mer effektiv. Dessutom gör vi med vår teknikorganisation installationer överallt i landet.

Behöver du hjälp med att komma igång?

Vi erbjuder kostnadsfri demo av webshopen. Under 10-15 minuter visar vi dig webshopen på ett digitalt möte. Vi går igenom funktioner och tittar på era behov. För att boka en demo, skicka ett mail till kontakt@midcon.se

Kom ihåg att vi finns här för att hjälpa dig till smarta produktval till småländska priser.

Lycka till med shoppandet!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!