Avtal & kontrakt - Midcon

Avtal & kontrakt

Trots att mycket i dagens samhälle är elektroniskt finns det fortfarande processer som är analoga, manuella, tidskrävande och saknar bra säkerhet. Något som ofta hanteras manuellt är leverantörs- och kundavtal. Men det behöver inte vara så! Midcon hjälper er att digitalisera och automatisera avtalshantering så att ni på ett effektivt och säkert sätt får koll på alla era avtal. Med Midcons avtalshantering kan ni dessutom få en påminnelse när avtalet börjar närma sig sitt slutdatum.

Vad ingår?

Programvara

Midcon använder sig av programvara från Nuance Solutions för hantering av avtal. Vi tar hand om alla lincenser så att ni får rätt licens för just era behov.

Utbildning av användare

Även enkla system kan verka krångliga till en början. Vi går igenom tjänsten och utbildar er så att ni har full koll på hur systemet fungerar.

Installation

Ni behöver inte tänka på hur ni ska göra för att få igång systemet på era datorer. Vi sköter installation och konfiguration så att allt fungerar felfritt.

Uppdateringar

Hos Midcon får ni löpande tillgång till nya versioner av programvaran. På så vis kan ni alltid hålla avtalssystemet uppdaterat och säkert.

Så här enkelt är det

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!