Ricoh Sverige AB utnämner Midcon till årets partner - Midcon

13 maj, 2022

Ricoh Sverige AB utnämner Midcon till årets partner

Midcon, en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik har utsetts till året Ricoh Partner.

”Midcon känns verkligen moderna och ligger i framkant när det gäller framtidens affärer, säger Magnus Idén, Sales & Marketing Director, Ricoh Sverige och fortsätter. Midcon har de senaste åren utvecklats kraftigt och är idag en komplett partner inom IT-infrastrukturområdet för små och medelstora företag. Midcons förmåga att integrera dokumentleveransen i ett större sammanhang, ofta med driftansvar för hela IT-miljöer är en stor styrka. Vi är väldigt nöjda med att ha Midcon som partner, avslutar Magnus Idén.”

Motiveringen lyder:

Vinnaren arbetar hårt och målinriktat och har inom affärsområdet Office Print uppnått ett enastående resultat. Genom nyfikenhet och öppenhet för digitala lösningar skapas mervärde för kunderna på ett genuint sätt. Årets vinnare har dessutom lyckats utmana en konservativ bransch och satsar hårt på erbjudandet av DocuWare, som automatiserar affärsprocesser och arbetsflöden. Framtiden ser ljus ut för Midcon!

”Att vår främsta partner inom Dokumentområdet uppmärksammar vårt arbete är naturligtvis ett kvitto och fantastiskt roligt, säger Magnus Nyblom, Affärsområdesansvarig Dokument på Midcon och fortsätter. Dokumentområdet fortsätter vara relevant. Vår främsta målgrupp, små och medelstora företag är mycket intresserade av att digitalisera vilket skapar möjligheter för oss som har en bred kompetens inom IT-infrastrukturtjänster.  Med Ricoh som partner har vi ett av marknadens vassaste erbjudande, både på hårdvara och inom mjukvara för digitalisering, avslutar Magnus Nyblom.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Magnus Nyblom
Affärsområdesansvarig Dokument
magnus.nyblom@midcon.se
0708-195655

Magnus Idén
Sales & Marketing Director, Ricoh Sverige AB
magnus.iden@ricoh.se
070-8261438

Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!