Midcon öppnar kontor på Östra Piren i Karlshamn - Midcon

30 september, 2022

Midcon öppnar kontor på Östra Piren i Karlshamn

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik. Midcon utvecklar nu verksamheten i Blekinge och öppnar nytt kontor på Östra Piren i Karlshamn.

Under de senaste åren har Midcon genomgått en stor förändringsprocess. Erbjudandet har utvecklats och renodlats. Idag är Midcon de små och medelstora företagens bästa vän inom IT-infrastrukturtjänster.

”Satsningen på Östra Piren ger Midcon nya möjligheter att utveckla verksamheten. Det är en helt fantastisk plats, precis vid havet. Lokalerna kommer att inbjuda till kreativa och spännande samtal med både befintliga och nya kunder, säger Andreas Paulsson, VD Midcon.”

Midcon fortsätter att bygga en solid plattform för att i högre tempo kunna välkomna fler kunder. Vårt uppdrag och kundlöfte är att omsätta teknik till affärsnytta för våra kunder. Vi vill vara våra kunders pålitliga partner som alltid är påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt innebär. Vi hjälper de små och medelstora företagen att lyckas genom att använda smarta och kostnadseffektiva IT-tjänster för ökad effektivitet, lönsamhet och användarupplevelse.

”Vi bygger för närvarande ett nytt team i Blekinge med stort fokus på att tillhandahålla värdeadderande IT-infrastrukturtjänster till små och medelstora företag, säger Mats Svensson, ansvarig för verksamheten i Karlshamn. Vi kommer fortsätta att rekrytera på framför allt tekniksidan. Etableringen på Östra Piren bidrar till vår attraktionskraft när vi söker nya stjärnor, avslutar Mats Svensson.”

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson@midcon.se
0709-302505

Mats Svensson, Kundansvarig Midcon
mats.svensson@midcon.se
0709-302507

Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!