Midcon ökar farten i transformationen av bolaget – Rekryterar säljchef med digitala gener - Midcon

14 september, 2021

Midcon ökar farten i transformationen av bolaget – Rekryterar säljchef med digitala gener

De senaste fyra åren har Midcon genomgått en stor förändringsprocess. Erbjudandet har utvecklats och renodlats. Idag är Midcon de små och medelstora företagens bäst vän inom IT-infrastrukturtjänster.

Midcon fortsätter expansionen av bolaget och rekryterar Håkan Ohlin till rollen som Säljchef.

  • Håkan har en gedigen erfarenhet av att implementera strategi och släpper aldrig kundens perspektiv. Med sinne för detaljer, internationell erfarenhet och ledarskap av rang kommer Håkan vara en mycket stor tillgång för Midcon, säger Andreas Paulsson, VD Midcon och fortsätter.

  • Med kunden i främsta rummet kommer Håkan och hans team fortsätta resan att implementera ett tjänsteerbjudande som bygger mer effektiva, mer lönsamma och roligare bolag att jobba för. Jag är mycket glad över att lyckats rekrytera denna lysande stjärna.

  • Med Håkan säkrar vi effektiv bearbetning av marknaden idag men ännu viktigare även imorgon. Håkan kommer med sin erfarenhet av digitala affärsmodeller fortsätta utvecklingen och tillgängligheten av Midcons webshop för IT-produkter.

Håkan har en djup kompetens av säljledning och kommer närmast från rollen som nordisk chef på Connected Cars, en del av Volkswagengruppen. Håkan kommer in i Midcon med strategisk höjd och en robust meritlista av att skapa starka team genom sina solida ledaregenskaper. Håkan tillträder tjänsten 20 september.

Vi arbetar enträget med att förstå våra kunders verksamheter och sätta oss in arbetssätt. Vi tänker alltid på hur teknikutveckling kan bidra till att våra kunders verksamhet kan bli mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam. 

Vi vill vara våra kunders pålitliga partner som är alltid påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt innebär.

  • Jag har under de senaste åren följt Midcons resa från sidlinjen. Styrkan att med smarta IT-tjänster bygga effektiva och lönsamma kunder passar och lockar mig. Jag är smickrad till förtroendet att få vara en del av den fortsatta resan, säger Håkan Ohlin och fortsätter.

  • Midcon har ett väl utvecklat erbjudande inom tre väldefinierade affärsområden som totalt bildar en bra helhet för de små och medelstora företagens behov av IT-tjänster. Hos Midcon blir det enkelt för kunderna att samla tjänster och produkter på ett ställe, allt via en kontakt.  

  • Det kräver förtroende att få leverera viktiga IT-tjänster till kunder. Midcons strategi att bygga starka och långa kundrelationer med hjälp bra människor, effektiva processer och verktyg borgar för fortsatt framgång. Jag ser fram emot att ansluta det starka team Andreas Paulsson byggt, säger Håkan Ohlin.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson@midcon.se
0709-302505

Om Midcon AB

Midcon AB är en av sydöstra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!