Midcon och Växjö Lakers förnyar samarbetsavtal - Midcon

14 juni, 2023

Midcon och Växjö Lakers förnyar samarbetsavtal

Midcon har ingått nytt samarbetsavtal med Växjö Lakers. Inom ramen för samarbetet tillhandahåller Midcon utrustning för moderna möten. Samarbetet synliggörs i form av ”Midcon konferenscenter” på Vida Arena.

Efter ytterligare en stark säsong för Växjö Lakers som slutade med vinst i grundserien och sedermera SM-guld fortsätter Midcon att stötta Växjö Lakers med ett sponsorsengagemang. Sedan Växjö Lakers bildades 1997 har klubben gått från klarhet till klarhet och säsongen 22/23 blev den tolfte i SHL.

SM-guldet i år är det fjärde klubbens historia.  Växjö Lakers är ett topplag att räkna med!

”Avtalet med Midcon ger Växjö Lakers utmärkta förutsättningar att hyra ut konferensytor med modern teknik som tillför stor nytta för våra konferensgäster, säger Fredrik Sandberg, Försäljningschef Växjö Lakers. Det finns skärmar och möjligheter att ha med deltagare på distans. Tekniken bildar sammantaget en bra kundupplevelse. Tillsammans med placeringen av Midcon konferenscenter i direkt anslutning till vår restaurang kan vi erbjuda en bra totalupplevelse.”

”Samarbetet med Växjö Lakers är ett utmärkt sätt för oss på Midcon att exemplifiera vad vårt affärsområde Mötesteknik innebär säger Andreas Paulsson, VD Midcon. Teknik är inte bättre än den affärsnytta som den tillför. Med samarbetet kan vi enkelt visa upp vad vi levererar inom affärsområdet. Vi genomför kundmöten på Midcon konferenscenter och kombinerar det allt som oftast med att gå på hockey, ibland i logemiljö som är ett format vi genom avtalet med Växjö Lakers har tillgång till ett antal gånger per år. Växjö Lakers levererar verkligen en kundupplevelse i toppklass, på både isen och i konferenssammanhang avslutar Andreas Paulsson.”

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson@midcon.se
0709-302505

Fredrik Sandberg, Försäljningschef Växjö Lakers
fredrik.sandberg@vaxjolakers.se
0470-32 97 10


Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping.  

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!