Midcon och Tellit ingår avtal om inköp av IT och kommunikationsprodukter - Midcon

16 mars, 2023

Midcon och Tellit ingår avtal om inköp av IT och kommunikationsprodukter

Midcon har ingått avtal med IT-kommunikationsföretaget Tellit som erbjuder smart företagskommunikation och telefoni, om att tillhandahålla e-handelsplattform för inköp av IT och kommunikationsprodukter.

Under de senaste åren har Midcon utvecklat en webshop för IT-produkter som mottagits väldigt väl av marknaden.

Midcon kombinerar för närvarande utbudet från sju ledande distributörer och åstadkommer därmed ett brett utbud med mer än 100 000 artiklar.

Midcons e-handelsplattformen arbetar åt användaren genom att göra smarta val. När användaren söker efter en artikel jämför webshopen i bakgrunden pris och tillgänglighet hos de påkopplade distributörerna. Den distributör som har lägsta priset och samtidigt finns tillgänglig för omedelbar leverans väljs och presenteras för användaren.

Martin Petersén, VD Tellit

Med en enkel sökning åstadkommer Tellits en omfattande pris och tillgänglighetskontroll vilket borgar för låga priser och effektiviserad inköpsprocess.

”Midcon tillhandahåller med sin webshop en plattform som effektiviserar inköpen både ekonomiskt och tidsmässigt för Tellit. Midcon har likt Tellit stort fokus på att skapa höga kundvärden och det uppskattar vi hos en partner. Midcon är personliga och har en dedikerad kundansvarig för oss. Samtidigt också tillräckligt stora för att ha ett team bakom som skapar trygghet. Med samarbetet sänker vi kostnaderna vilket är viktigt för vår konkurrenskraft, säger Martin Petersén, VD Tellit.”

”Tellit har 4,8 i betyg av 5 möjliga på Trustpilot. Hela 90% av deras kundomdömen är 5,0! Det säger en hel del om hur Tellit ser på sitt uppdrag. Tellit arbetar efter enkelhet, tydlighet och kvalitet och tillhandahåller både fast och mobil telefoni till företag baserat på egen molnväxel. Tellits lösning som tillåter deras kunder att mixa mobilt, fast telefoni och IP-telefoni i en lösning är väldigt stark. Det gläder mig mycket att välrenommerade Tellit funnit Midcon värdiga som inköpspartner för IT och kommunikationsprodukter. Med oförminskad styrka kommer vi fortsätta att utveckla webshopen. Vi ska fortsätta att skala affären med attraktiva priser, bra utbud, god tillgänglighet och snabba leveranser, säger Andreas Paulsson, VD Midcon AB.”

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson@midcon.se
0709-302505

Martin Petersén
martin.petersen@tellit.se
0709-614322

Om Tellit -Ett IT-kommunikationsföretaget som erbjuder smart företagstelefoni i molnet.

Tellit är ett IT-bolag med huvudkontor i Karlskrona. Sedan 2016 erbjuder de smarta kommunikationslösningar för företag såsom molnväxel, mobiltelefoni och digitala körjournaler. Bolagets vision är att genom enkelhet, tydlighet och kvalitet och förenkla kommunikationen mellan medarbetare och till kunder.

För Tellit är nöjda kunder och digitala lösningar allra viktigast.

Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping.  

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!