Midcon – Ny IT-driftpartner till EKS - Midcon

1 april, 2024

Midcon – Ny IT-driftpartner till EKS

EKS – Energi och Klimat Service AB, har utsett Midcon AB till ny IT-driftpartner.

Avtalet är på tre år och parterna kommer arbeta tätt tillsammans med att stötta verksamheten med modern teknik som skapar effektivitet, användarvänlighet och säkerhet.

”Vi är väldigt glada över att EKS utsett oss till IT-driftpartner. EKS arbetar aktivt med att utveckla sin verksamhet och ser tydliga vinster i att använda modern teknik. Vi på Midcon gillar verkligen att omsätta teknik till praktisk affärsnytta och EKS har ett likartat tankesätt. Vi är en bra match för varandra. Vi hälsar EKS varmt välkomna och ser fram emot ett mångårigt och givande samarbete”, säger Andreas Paulsson, VD Midcon.

”EKS har valt Midcon som IT-partner för dess förmåga att se våra behov och formulera det till tekniska lösningar som skapar värde för oss. Vi på EKS har vuxit kraftigt under de senaste åren och har behov av en robust IT-partner som finns där för oss i digitaliseringsfrågor, utveckling och drift. Vi ser fram emot att komma igång med Midcon”, säger Patrik Lindman, VD EKS, Energi & Klimat Service AB.

Om EKS

EKS startades i augusti 2010, med tanken att samla all fastighetsteknisk kunskap på ett ställe. Vi har lyckats genom våra kunniga medarbetare med bred kunskap inom fastighetsteknik såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, brandlarm samt konsult. Vi brukar skoja om att den totala erfarenheten är på flera 100 år i företaget.

Vår idé och drivkraft är att hjälpa kunderna spara energi och pengar genom att se till att deras tekniska fastighetsinstallationer har rätt temperaturinställningar, rätt luftflöden, bra filter, rätt remmar – kort sagt lite omsorg. Det mår även miljön bättre av.

EKS är ISO certifierade enligt 9001, 14001 samt 45001Vårt mål är att ha 100 procent nöjda medarbetare och kunder. Vårt miljömål är att påverka där vi gör störst insats, hos ER kunder.

EKS finns på följande orter, Karlskrona, Karlshamn, Växjö, Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Hultsfred samt Västervik.

Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. 

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!