Midcon expanderar - Rekryterar Mats Svensson - Midcon

1 april, 2022

Midcon expanderar – Rekryterar Mats Svensson

De senaste fyra åren har Midcon genomgått en stor förändringsprocess. Erbjudandet har utvecklats och renodlats. Idag är Midcon de små och medelstora företagens bäst vän inom IT-infrastrukturtjänster.

Midcon fortsätter expansionen och rekryterar Mats Svensson till rollen som senior kundansvarig. Mats kommer närmast från Nordlo och tar med sig en lång och bred erfarenhet inom IT-infrastrukturtjänster. Mats kommer verka inom hela Midcon med fokus på västra Blekinge och Skåne.

Midcon fortsätter därmed att bygga organsiationen för att i högre tempo kunna välkomna fler kunder. Vårt uppdrag och kundlöfte är att omsätta teknik till affärsnytta för våra kunder. Vi vill vara våra kunders pålitliga partner som är alltid påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt innebär. Vi hjälper de små och medelstora företagen att lyckas genom att använda smarta och kostnadseffektiva IT-tjänster för ökad effektivitet, lönsamhet och användarupplevelse.

”Det känns fantastiskt att kunna välkomna Mats till Midcon, säger Andreas Paulsson, VD Midcon och fortsätter. Mats har en geniun vilja att lösa kunders utmaningar med smart teknik. Mats sätter alltid kunden i främsta rummet och driver frågor med hög energi och professionalitet. Det är en perfekt match och ger en mycket bra plattform för vår fortsatta expansion. Att Mats dessutom tidigare verkat inom Midcon och därmed är återvändare gör det extra roligt, avslutar Andreas Paulson.”

”Midcon är inne i en väldigt intressant fas. Man har ställt om erbjudandet och levererar väldigt tydligt värde till den lite bortglömda men stora målgruppen små och medelstora företag, säger Mats Svensson och fortsätter. Att jobba med de mindre och medelstora bolagen ger stor tillfredsställelse för mig. Med god analysförmåga kan man ofta med ganska enkla medel skapa stor förbättring hos kunderna. Midcon som har ”ständig förbättring” i sitt DNA och en tydlig vilja att vara de lokala företagens bästa vän inom IT utgör en perfekt miljö för mig att verka i. Midcon har en lokal förankring med huvudkontor i Blekinge och dedikerade ägare som känner näringslivet i regionen. Jag ser verkligen fram emot att komma igång, avslutar Mats Svensson.”

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson@midcon.se
0709-302505

Mats Svensson, Kundansvarig Midcon
mats.svensson@midcon.se
0709-302507

Om Midcon AB

Midcon AB är en av sydöstra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!