Midcon etablerar sig i stadsnätet Wexnet - Midcon

17 november, 2021

Midcon etablerar sig i stadsnätet Wexnet

Midcon fortsätter att utveckla kommunikationsaffären och etablerar sig nu som tjänsteleverantör i stadsnätet Wexnet som bygger och äger fiberinfrastruktur i Växjö, Lessebo, Alvesta och Tingsryd. Genom etableringen i Wexnet har Midcon även möjlighet att erbjuda sina tjänster till kunder i stadsnätet Uppcom i Uppvidinge Kommun där Wexnet är kommunikationsoperatör.

Midcon är de små och medelstora företagens bästa vän inom IT-infrastrukturtjänster. Vi har ett stort fokus på att tillhandahålla värdeadderande tjänster. Midcons Erbjudande fungerar som en katalysator till våra kunders verksamheter. Våra tjänster gör små och medelstora organisationer mer lönsamma, mer effektiva och roligare att arbeta hos. Med synsättet att teknik alltid skall kunna omsättas till praktisk affärsnytta för dess nyttjare fortsätter vi att utveckla Midcon.

Internet via stadsnäten är ytterligare en pusselbit i det tjänsteutvecklingsarbete Midcon bedrivit under flera år.
Vår målsättning är att alltid vara ett självklart val när små och medelstora organisationer har behov inom IT-infrastrukturtjänster.

  • Det är endast tio månader sedan vi startade upp i stadsnäten Torsås, Karlskrona, Ronneby och Karlshamn. Vi gör nu vår högkvalitativa internettjänst tillgänglig för 900 företag till säger Andreas Paulsson, VD Midcon och fortsätter.

  • Vi har haft en bra dialog med Wexnet som är nätägare i regionen. Den dialogen har lett fram till ett avtal om att Midcon går in som tjänsteleverantör i nätet. Vi kommer tillsammans med Wexnet verka för att ännu fler företag i regionen ska kunna få fiberbaserat internet framåt, berättar Andreas Paulsson.

  • Vi välkomnar Midcon som tjänsteleverantör i vårt nät och ser fram emot att få ytterligare en partner med stort fokus på de lokala företagen i regionen, säger Pär Gustavsson, Kund- & Tjänsteleverantörsansvarig på Wexnet.

Med tjänster som Internet, Brandvägg som tjänst, WiFi som tjänst, Dator som tjänst, Skrivare som tjänst, Digital Signering, Microsoft 365, säkerhetskopiering, drifttjänster m.m.  är vi ofta en självklar totalpartner av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

  • Vår målsättning är alltid kunna gå till marknaden med hela Midcons Erbjudande i de geografiska områden vi finns fysiskt etablerade i. Att vi inom kort kommer kunna erbjuda befintliga kunder anslutna till Wexnet, Internet via Midcon fantastiskt tillfredsställande. Med Internet tillgodoser vi ytterligare en pusselbit av behovet inom IT-infrastrukturtjänster som vår målgrupp har, säger Andreas Paulsson och fortsätter.

  • Vi vet att vår primära målgrupp, små och medelstora företag uppskattar helhetleveranser och den enkelhet det medför, Vi hoppas även få välkomna nya företag som via Internettjänsten gör entré till vårt ekosystem av tjänster. Alldeles oavsett om Internet är den första tjänsten man köper från Midcon, eller den sista tidigare saknade pusselbiten man samlar hos oss, kommer vi arbeta hårt för att våra kunder vid varje givet tillfälle ska vara nöjda, säger Andreas Paulsson.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson@midcon.se
0709-302505

Om Midcon AB

Midcon AB är en av sydöstra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!