Midcon etablerar sig i Jönköpings stadsnät Wetternet - Midcon

7 november, 2023

Midcon etablerar sig i Jönköpings stadsnät Wetternet

Midcon, en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster fortsätter att utveckla kommunikationsaffären och etablerar sig nu som tjänsteleverantör i Jönköpings stadsnät Wetternet.

Sedan tidigare är Midcon tjänsteleverantör i Blekinge län, Torsås kommun och Kronobergs län.

Midcon är de små och medelstora företagens bästa vän inom IT-infrastrukturtjänster. Vi har ett stort fokus på att tillhandahålla värdeadderande tjänster. Midcons erbjudande fungerar som en katalysator till våra kunders verksamheter. Våra tjänster gör små och medelstora organisationer mer lönsamma, mer effektiva och roligare att arbeta hos. Med synsättet att teknik alltid skall kunna omsättas till praktisk affärsnytta för dess nyttjare fortsätter vi att utveckla Midcon.

Internet via stadsnät är ytterligare en pusselbit i det tjänsteutvecklingsarbete Midcon bedrivit under flera år. Vår målsättning är att alltid vara ett självklart val när små och medelstora organisationer har behov inom IT-infrastrukturtjänster.

”Vår målsättning är alltid kunna gå till marknaden med hela Midcons erbjudande i de geografiska områden vi finns fysiskt etablerade i. Med etableringen i Jönköpings stadsnät Wetternet har vi nu hela vårt tjänsterbjudande aktivt i länet. Vi vet att vår primära målgrupp, små och medelstora företag uppskattar helhetleveranser och den enkelhet det medför. Vi välkomnar befintliga och nya kunder att ansluta och uppleva snabbt, säkerhet och krångelfritt internet till riktigt bra villkor”, säger Andreas Paulsson, VD Midcon.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson@midcon.se
0709-302505

Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping.  

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!