Midcon blir medlem i Sydsvenska Handelskammaren - Midcon

7 februari, 2024

Midcon blir medlem i Sydsvenska Handelskammaren

Midcon, en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster har blivit medlem i Sydsvenska Handelskammaren.

Vi på Midcon har ständig förbättring i vårt DNA. Det är vårt sätt att vara internt och externt. Vi tycker det är viktigt att skapa ett ännu bättre näringslivsklimat som driver mot att göra Sverige till en bättre plats för affärer. Handelskammaren är en perfekt match för Midcon. Handelskammaren är djupt engagerade i att skapa bättre näringslivsklimat där bland annat infrastruktur, utbildningssystem och regulatoriska frågor ligger högt på agendan.

Andreas Paulsson, VD Midcon AB

”Handelskammaren är med sina 2500 medlemsföretag en stark röst för att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. Det är ett viktigt uppdrag som vi gärna stöttar. Vi ser fram emot en aktiv roll i Handelskammaren, säger Andreas Paulsson, VD Midcon AB”

Johan Schörling, Regionchef Affärsservice sydost, Handelskammaren

”Sydsvenska Handelskammaren är Sydsveriges största affärsnätverk, företagens egen lobbyist och expert på internationell handel. Ju fler som är med och bidrar, desto starkare blir vår röst. Det är därför väldigt roligt att få välkomna Midcon som medlem. Midcon delar vårt engagemang och våra synsätt och jag ser fram emot att Midcon blir en aktiv medlem i vår organisation, säger Johan Schörling, Regionchef Affärsservice sydost, Handelskammaren.”

Om Sydsvenska Industri- och Handelskammaren

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intresse. Vi påverkar företagens villkor genom bland annat utveckling av infrastruktur och utbildningssystem. Vi stöder affärer genom service inom internationell handel och olika utbildningar. Vi sammanför företag i olika nätverk och på våra många möten.

Handelskammaren har runt 2 500 medlemsföretag, stora som små, och finns i Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronobergs och södra Hallands län.

Syftet är att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer.

Om Midcon AB

Midcon AB är en av södra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. 

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!