Magnus Siegers - Midcon
Ricoh Vaxjo Magnus Siegers

10 april, 2018

Magnus Siegers

Med smak för golf och whisky

Magnus Siegers är Växjöbo av födsel och ohejdad vana. Idag är han servicechef på Midcons kontor i staden. Bästa avkopplingen hittar han på golfbanan. Skottland är det perfekta semestermålet, anser han – inte bara för den fina golfen, utan även för de spännande whiskydestillerierna.

Idrottsintresset är stort och omfattar i princip allt utom hästar, förklarar Magnus. Såväl ishockey som fotboll och innebandy finns på menyn. Han gläds åt Lakers framgångar i hockeyrinken men det är fotbollslaget Östers IF som ligger honom varmast om hjärtat, även om han aldrig spelat själv.

”Jag är ett läktarproffs”, medger han skämtsamt och framhåller att den enda sport han aktivt utövar är golf. Hans handicap – runt 10 – skvallrar dock om både flit och färdighet på banan.

Yrkeskunskaper har han också kunnat samla på sig under många år i branschen. ”Jag började som tekniker i mitten av 1980-talet, men tycker fortfarande att jobbet är oerhört omväxlande och stimulerande. Vi har kunder av alla de slag – det är stora och små företag i alla slags branscher och både privat och offentlig verksamhet. Det betyder att vi ständigt ställs inför nya frågor och utmaningar.”

”Maskinerna som vi har i vårt sortiment ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. De är driftsäkra, användarvänliga och effektiva. Därför är jag trygg med att vi verkligen kan leverera det vi har lovat våra kunder”, säger Magnus.

Även om det blir mycket golf på fritiden, så hinner Magnus också med att odla sitt intresse för whisky. Han är med i ett whiskysällskap och har haft förmånen att få prova såväl vardagliga sorter som riktigt exklusiva märken. Det har, bokstavligen, gett mersmak:

”När man provar whisky finns det inget rätt eller fel – alla har sin egen smakupplevelse och kan hitta sin egen favorit”, menar Magnus Siegers.

Padda, laptop eller stationär? Padda.
PC eller Mac? Dator PC, padda Mac.
Morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska.
Havet eller skogen? Golfbanan.
Fotboll eller ishockey? Fotboll.
Hund eller katt? Hund, om jag måste välja.
Favoritapp? Swish

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!