Håll Sverige Levande - Midcon

Håll Sverige levande!

Vi får just nu många frågor om hur man gör för att jobba hemifrån. Vi har därför satt ihop några produktpaket och tjänster som gör att du får till det!

Alla nedanstående tjänster säljer vi just nu med endast 1 månads bindningstid. Se till att skaffa dig det du behöver för att effektivt jobba hemifrån. För när väl våren kommer och vi förhoppningsvis kan återgå till normala rutiner kan du enkelt avbeställa tjänster om behovet minskar.

Vad behöver jag för att jobba på distans?

Ett bra headset och webcam är a och o för en bra mötesupplevelse på distans.

Med Plantronics Blackwire Stereo får du ett direktanslutet headset till din dator.

Pris: 1629 SEK exkl.moms.

Professionellt paket med trådlöst kontorsheadset med Bluetooth och webbkamera med Ultra-HD

Pris: 3095 SEK exkl.moms.

Besök vår nya Webshop!

Dator som tjänst

Har du ingen bärbar dator? Du behöver inte tvunget köpa en, välj dator som tjänst istället. Med Dator som tjänst får du ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att hantera dina datorer.

Office 365

Microsofts Office 365 ger dig moderna verktyg för samarbete. Office 365 låter dina medarbetare skapa, hitta, dela och samarbeta digitalt. Skriva och dela dokument, lagra uppgifter, hantera projekt m.m. Tjänsterna uppdateras kontinuerligt för att du skall få ut mest funktionalitet och alltid vara säker.

Midcon Online

Lämna inte din dator åt slumpen! Även om du nu kanske har ett trängande behov av att jobba hemifrån, negligera inte behovet av att arbeta säkert. Med Midcon Online på din dator kan du fokusera jobbet medan vi tar hand om drift, övervakning och underhåll. Midcon Online är en agentbaserad lösning som proaktivt hjälper till att sköta IT-utrustningen dygnet runt, alla dagar i veckan.

Backup på din egen dator

Skydda dina filer som du arbetat hårt med! En smidig och enkel onlinebackup som sköter sig självt. Backup ingår om du köper Dator som tjänst.

Ta kontakt med oss på Midcon

Antingen via kontakt@midcon.se eller 0455-30 25 00 för priser och mer information. Vi hjälper dig på distans eller på plats med att implementera tjänsterna. Samtliga priser är angivna exklusive moms. Fraktavgift tillkommer per beställning med 139 SEK.

Stay safe men låt inte affärerna frysa till is!
Med vänlig hälsning

Teamet på Midcon

Besök vår nya Webshop!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! 

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!