Hur Avent sparar arbetstimmar med Midcon som komplett IT-partner - Midcon

Avent

Hur Avent sparar arbetstimmar med Midcon som komplett IT-partner

Bra arbetsflöden börjar med bra IT, utan krångel och besvär, och en närvarande IT-partner. Detta har företaget Avent fått kvitto på, efter att tillsammans med Midcon skapat ett välfungerande arbetsflöde för dagens leveranser och framtidens behov.

”Tillbaka i tiden var Avent inte lika stora som vi är idag, och vi var i stort behov av en extern part som kunde sköta vår IT-funktion och finnas där för uppbackning om något skulle hända. Ju mer vi växte desto större uppfräschning av programvaror behövde vi. Idag får vi hjälp med allt från konferensutrustning, utskrift och scanning etc.”, berättar Åsa Lind från Avent.

Hans Rosén, kundansvarig för Avent, berättar att Midcon idag är en komplett partner för Avents behov av IT-infrastrukturtjänster.

Leveranserna till Avent spänner över Midcons tre affärsområden och består bland annat av;

  • Datakommunikation till Avents anläggningar, produktion och drift av skalbar plattform för serverkapacitet.
  • Drift av klienter med säkerhetsverktyg för automatiserade funktioner för implementation av de mängder av viktiga säkerhetsuppdateringar som kommer löpande.

”Att ha system för att snabbt och effektivt täppa till sårbarheter som upptäcks är en prioritet för oss på Midcon. Som partner till Microsoft tillhandahåller och administrerar vi Microsoft 365, med full kontroll på användarrättigheter och behov för varje enskild medarbetare. Det sparar pengar och säkrar att medarbetarna har rätt verktyg för de uppgifter de förväntas utföra.”

– Hans Rosén, säljare på Midcon

Leveranserna till Avent omfattar även utskriftstjänster baserade på moderna multifunktionsskrivare från Ricoh, digital fakturahantering, IT-produkter, IT-stöd till Avents användare och informationsskärmar till verksamheten.

Digitalisering inom företaget öppnar upp för nya möjligheter

Idag har vi på Midcon ett väldigt starkt samarbete med Avent . Tillsammans har vi utvecklats och moderniserats allt efter hand. Vi har tydliga gränssnitt för att lyssna på deras verksamhet och därmed goda möjligheter att komma med förslag som tillgodoser Avents behov.

Vi jobbar mot en digitaliserad värld och mycket av vårt arbete är molnbaserat, där stora delar av pappersarbetet som tidigare fanns på kontoren nu försvunnit. Vi har ett lättåtkomligt och driftsäkert arbete, och det är tack vare Midcons hjälp med ett bättre system. Det har gett oss stora möjligheter för både arbete på kontor och hemifrån. Distansarbete har aldrig fungerat så enkelt som det gör idag.”, förklarar Åsa Lind på Avent.

Fantastisk bra tekniker och service, enligt Avent

Jag skulle absolut rekommendera Midcon till andra, de har fantastiskt bra tekniker och service. I den digitala världen som vi lever i är Midcon en given samarbetspartner med sin snabba hjälp och högfunktionella lösningar. Från order- och tidsredovisning av montörer och tekniker i plattor, digitala möten med rätt konferensutrustning till molnbaserade programvaror”, berättar Åsa Lind på Avent.

Vi på Midcon är väldigt glada över att Avent valt att samarbeta med oss. Vi har som målsättning att ödmjukt och respektfullt tillgodose de önskemål som Avent.

Vi ser fram emot att fortsätta göra vårt samarbete med Avent ännu starkare när vi går framåt tillsammans!

Om

Avent

Avent är ett ventilationsföretag som finns i Kalmar, Oskarshamn och Nybro. Avent arbetar med installation, injustering, energioptimering och underhållning av kyl- och luftbehandlingsanläggningar. Deras största kontor finns i Kalmar, men de ingår även i en koncern där de har flertal andra så kallade företagskollegor och samarbeten. Som företag vänder de sig till offentlig och privat verksamhet såväl som till privatpersoner. Bland deras kunder finns fastighetsbolag, landsting, kommun, fastighetsägare, villaägare, restauranger, butiker, hotell och industrier.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!