Ständig förbättring! - Midcon

Blogg

Ständig förbättring!

Uppdaterad 25 maj, 2021

Hej.

Midcons webshop för IT-infrastrukturprodukter fortsätter att utvecklas. Tio månader efter lansering har vi tack vare er, våra kunder, samlat in värdefull feedback. Med värdegrunden ständig förbättring som ledstjärna har vi baserat på feedbacken genomfört tydliga förbättringar för att du enklare ska finna det du söker.

Favoritprodukter

Många gånger väljer man ut en viss produkt som under längre tid utgör standard i en organisation. Telefoner, datorer och skärmar är exempel på produkter som företag köper om och om igen. Hur säkrar man att det blir exakt samma produkt från en gång till en annan? Ett sätt är att favoritmarkera produkten. I mitt exempel nedan har jag hittat en telefon från Apple som jag har tänkt mig att ska blir standard framöver. Med ett enkelt tryck på den inringade stjärnan har jag gjort artikeln till en favorit.

Du når enkelt dina favoritprodukter direkt under ”Mina produkter” på förstasidan i inloggat läge.

Egna produktpaket

Köper du in fasta uppsättningar av produkter till dina medarbetare? Då kan det vara smidigt att skapa ”Egna produktpaket”. För att skapa ett eget produktpaket tryck på den inringade symbolen.

I det här fallet vill jag ha telefonen jag valde ut tidigare i ett produktpaket, bestående av telefon och ett trådlöst headset. Jag gör jobbet med att söka upp rätt produkter en gång, därefter behöver jag inte leta förrän jag byter standard eller produkten utgått.

Därefter söker jag upp headsetet jag vill ha i mitt produktpaket.

Nu har jag skapat ett produktpaket,  innehållande företagets standardtelefon och standardheadset. Jag finner mina ”Egna produktpaket” direkt under ”Mina produkter” på startsidan i inloggat läge.

Vad köper andra kunder?

Ibland kan det vara svårt att orientera sig bland det enorma utbudet av produkter på marknaden. Inspirera dig själv genom att se vad andra kunder gör för val. Längst ner på sidan finner du en helt ny funktion, ”Populära produkter”.

Fokusprodukter

Låt oss göra jobbet åt dig. Under rubriken fokusprodukter har vi valt ut det vi tycker är bra teknik till vettiga pengar. Bara klicka och ta del av väl utvalda produkter.

Kör du fast i alla val?

Vi har ett helt kundteam redo för dig. Kontakta oss, vi ger dig kvalificerade produktråd över telefon, Teams, chat och fysiska besök. Du kan få en anpassad offert direkt till webshopen. Vi kan utifrån samtal skapa en färdig kundkorg för dig att checka ut.

Jag hoppas du kommer trivas i den förbättrade webshopen. Har du förslag på förbättringar du vill se? Nå ut till oss på kontakt@midcon.se. Som tack för besväret får du en voucher i webshopen att handla för.

Andreas Paulsson
VD, Midcon

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!