Rätt maskin på rätt plats! - Midcon

Blogg

Rätt maskin på rätt plats!

Uppdaterad 27 maj, 2024

– Hej jag heter Anders Saleskog, jag jobbar med Sharp och vi är tillsammans specialister på kopiering, scanning, utskrifter och fax.

Så har jag titulerat mig och min verksamhet i väldigt många år. Mycket stämmer fortfarande även om fax inte är det primära samtalsämnet 2024. Nu har jag tagit Sharp med mig till Midcon och hux flux går vi till marknaden tillsammans med två av Sveriges absolut främsta samarbetspartners vad gäller effektiv dokumenthantering, Sharp och Ricoh. Samtidigt som Midcon med detta växer sig allt starkare noterar jag att behoven runt omkring våra kära kopiatorer/skrivare förändras och att det ställs andra och nya krav på tjänsterna runt själva den hårda maskinen. Tjugofem eller fyrtio sidor per minut, förstoring till fyrahundra procent eller sortering med häftfunktion är inte längre det vi vinner våra affärer på. Nyckelord som tillgänglighet, säkerhet, integrationer mot andra system och miljö/hållbarhet väger idag tyngre än många andra specifikationer tillsammans.

Med Midcons stora tjänsteportfölj och våra smarta paketeringar där vi utgår från just dina förutsättningar analyserar vi behovet och skräddarsyr just den lösning som just du behöver. Litet företag, liten maskin, det är inte alls säkert. Stort företag, många stora maskiner, inte alls säkert det heller. Vi utgår alltid från nuläget, fångar upp trender, analyserar nya behov och matchar mot den tekniska utvecklingen som vi lever med dagligen.

Vi vill leverera rätt lösning som är hållbar idag och framöver. Vi lägger stor vikt vid att dimensionera rätt maskin på rätt plats. På så vis säkerställer vi rätt funktion och att du som kund betalar rätt pris för dina utskrifter. Vad betalar du för dina utskrifter idag? Är det ett rimligt pris? Väldigt få har svaren på detta och är du osäker, låt oss hjälpa till och reda ut begreppen.

I dag pratar vi mycket om GDPR, säkerhet och integrationer mot andra system, inte minst Microsoft 365 men låt oss ta detta i steg två. Vi vill lära känna din verksamhet och förstå dina grundläggande behov innan vi kastar in allt för tekniska termer. Vi är jättenyfikna på att veta mer om just din situation och dina utmaningar kring ditt företags utskrifts, scanning och kopieringsbehov.

Vi är flexibla och beredda på att anpassa våra lösningar för att möta just dina krav och önskemål men en sak tummar vi inte på och det är målet om en väldigt hög kundnöjdhet.

Varmt välkommen med dina funderingar kring rätt maskin på rätt plats.

Anders Saleskog Affärsområdeschef Dokumenthantering, Midcon AB

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!