Nu finns Midcon i stadsnätet Wexnet! - Midcon

Blogg

Nu finns Midcon i stadsnätet Wexnet!

Uppdaterad 25 februari, 2022

Midcon fortsätter att utveckla kommunikationsaffären och finns nu som tjänsteleverantör i stadsnätet Wexnet.

Wexnet bygger och äger fiberinfrastruktur i Växjö, Lessebo, Alvesta och Tingsryd. Genom etableringen i Wexnet har Midcon även möjlighet att erbjuda sina tjänster till kunder i stadsnätet Uppcom i Uppvidinge Kommun där Wexnet är kommunikationsoperatör.

Midcon är de små och medelstora företagens bästa vän inom IT-infrastrukturtjänster. Vi har ett stort fokus på att tillhandahålla värdeadderande tjänster.

Våra tjänster gör små och medelstora organisationer mer lönsamma, mer effektiva och roligare att arbeta hos. Med synsättet att teknik alltid skall kunna omsättas till praktisk affärsnytta för dess nyttjare fortsätter vi att utveckla Midcon.

Internet via stadsnäten är ytterligare en pusselbit i det tjänsteutvecklingsarbete Midcon bedrivit under flera år.

Vår målsättning är att alltid vara ett självklart val när små och medelstora organisationer har behov inom IT-infrastrukturtjänster.

Befintliga kunder kan nu lägga till Internet via Midcon och därmed tillgodose ytterligare en pusselbit av behovet inom IT-infrastrukturtjänster. Vi vet att vår målgrupp uppskattar helshetleveranser och den enkelhet det medför.

För andra företag kommer Internet via Midcon vara den första entrén till vårt ekosystem av tjänster.

Oavsett om det är den första tjänsten du köper från Midcon, eller den sista tidigare saknade pusselbiten inom IT-infrastrukturtjänster du samlar hos oss, kommer vi arbeta hårt för att du ska vara nöjd!

Vi arbetar enträget med att förstå din verksamhet och sätta oss in dina arbetssätt. Vi tänker alltid på hur teknikutveckling kan bidra till att din verksamhet blir mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam.  Vi vill vara de små och medelstora företagens pålitliga partner som är alltid påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta för dig. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt kan innebära för dig!

För att läsa mer och beställa, gå till: www.midcon.se/wexnet

Nu boostar vi företagen i regionen med snabbt, säkert och stabilt internet.

Andreas Paulsson, VD Midcon
andreas.paulsson (at) midcon.se
0709-302505
Niklas Hedin, Affärsområdeschef IT
niklas.hedin (at) midcon.se
0725-368473

Om Midcon AB

Midcon AB är en av sydöstra Sveriges ledande partner inom IT-infrastrukturtjänster, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Midcon levererar ett förstklassigt tjänsteutbud för IT-infrastruktur, Dokumenthantering, och Mötesteknik. Vårt mål är att alltid addera tydligt kundvärde och därmed öka effektivitet och lönsamhet hos våra kunder.

Våra kunder är små och medelstora företag. För de små och medelstora företagen är vi en självklar totalleverantör av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Bolaget har huvudkontor i Karlskrona samt kontor i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Jönköping och Linköping. Verksamheten bedrivs dels i Midcon AB samt i systerföretaget Midcon Finans AB.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!