Nu finns Midcon i stadsnäten Blekinge och Torsås! - Midcon

Blogg

Nu finns Midcon i stadsnäten Blekinge och Torsås!

Uppdaterad 23 mars, 2021

Tempot fortsätter att vara högt hos oss på Midcon. Efter att ha levererat dedikerade fiberbaserade Internetuppkopplingar i cirka tre år utvecklar vi affären kommunikation med att etablera oss i stadsnätet i Karlskrona, Ronneby, Karlshamn och Torsås.

Det innebär att Midcons högkvalitativa internettjänst finns tillgänglig för tusentals företag och organisationer.

Midcon är de små och medelstora företags bästa vän inom IT-infrastrukturtjänster. Vi har ett stort fokus på att tillhandahålla riktigt värdeadderande tjänster.  Midcons Erbjudande skall fungera som en katalysator till våra kunders verksamheter. Våra tjänster ska göra små och medelstora organisationer mer lönsamma, mer effektiva och roligare att arbeta hos.

Internet via stadsnäten är ytterligare en pusselbit i det tjänsteutvecklingsarbete Midcon bedrivit under flera år. Vår målsättning är att alltid vara ett självklart val när små och medelstora organisationer har behov inom IT-infrastrukturtjänster.

Med tjänster som Internet som tjänst, Brandvägg som tjänst, WiFi som tjänst, Dator som tjänst, Skrivare som tjänst, Digital Signering, Microsoft 365, säkerhetskopiering, drifttjänster m.m.  är vi ofta en självklar totalpartner av Dokumenthantering, IT-produkter, IT-drifttjänster, IT-konsulttjänster och Mötesteknik.

Att vi nu etablerar Midcon i stadsnäten i Blekinge och Torsås gör att ännu fler kan ta del av vårt Erbjudande. För teknik, det ska utgöra en katalysator för affärer. Teknik ska omsättas till praktisk affärsnytta, annars gör den ingen nytta!

Befintliga kunder kan nu lägga till Internet via Midcon och därmed tillgodose ytterligare en pusselbit av behovet inom IT-infrastrukturtjänster. Vi vet att vår målgrupp uppskattar helshetleveranser och den enkelhet det medför.

För andra företag kommer Internet via Midcon vara den första entrén till vårt ekosystem av tjänster.

Oavsett om det är den första tjänsten du köper från Midcon, eller den sista tidigare saknade pusselbiten inom IT-infrastrukturtjänster du samlar hos oss, kommer vi arbeta hårt för att du ska vara nöjd!

Vi arbetar enträget med att förstå din verksamhet och sätta oss in dina arbetssätt. Vi tänker alltid på hur teknikutveckling kan bidra till att din verksamhet blir mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam.  Vi vill vara de små och medelstora företagens pålitliga partner som är alltid påläst på ny teknik och har förmågan att omsätta den kunskapen till praktisk affärsnytta för dig. Vi är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt kan innebära för dig!

Nu boostar vi företagen i regionen med snabbt, säkert och stabilt Internet.

Stadsnäten Midcon finns i:

https://www.karlskronaporten.net/se/foretagstjanster

https://www.ronnebyporten.net/se/foretagstjanster

https://www.karlshamnsporten.net/se/foretagstjanster/

https://www.torsasporten.net/se/foretagstjanster

Direktlänk till intresseanmälan av Midcon Internet via stadsnät

Varmt välkomna till Midcon – Vi optimerar ditt företag

Andreas Paulsson
VD, Midcon

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!