Mötesrum till fast pris – Because you’re worth it. - Midcon

Blogg

Mötesrum till fast pris – Because you’re worth it.

Uppdaterad 22 april, 2021

Tycker du det är råddigt med tekniken i ert konferensrum?

Vi vet att det kan kännas utmanande att ta in vad som behövs för att få ihop moderna möten. Det är skärmar, kameror, ljud, mikrofoner och mängder med sladdar. Att sätta ihop vad som behövs kan kännas övermäktigt. Sen ska det monteras och kablaget ska dras snyggt. Vi vet att det finns en osäkerhet i vad investeringen landar på när allt är installerat och klart.

För att minska osäkerheten har vi därför nyttjat vår samlade erfarenhet och satt ihop bra paket med fasta priser. Allt ingår, även alla de där sladdarna som behövs för att koppla ihop alltsamman. Därtill finansierar vi hela lösningen till dig. Vi kallar det Komplett mötesrum till fast pris.

När allt är på plats och fungerar, ska det fortsätta göra det. Vi vill att du som kund ska ha kunskapen att använda utrustningen på bästa sätt. Vi vill att utrustningen ska vara funktionsduglig och säker. Vår erfarenhet är att Mötesteknik lämnas lite till sitt öde när den väl är på plats. Som all teknisk utrustning behöver den uppdateras för att hela tiden kunna leverera senaste funktionaliteten och vara säker. En icke säkerhetsuppdaterad uppkopplad enhet blir snabbt en svag länk i din IT-säkerhet. Därför ingår ett par servicebesök per år i Komplett Mötesrum till fast pris. För det tycker vi är det enda rätta.

På plussidan finns också att vi säkrar att ni använder utrustningen på bästa sätt. För desto mer värde ni får ut av produkterna desto nöjdare blir ni. Att alltid sträva efter nöjda kunder är en självklarhet för oss på Midcon.

Vår syn är att teknik alltid ska kunna omsättas till praktisk affärsnytta. Först då ger den dig och din organisation värde.

Självklart är det våra egna medarbetare som genomför helheten – från behovsanalys, lösningsförslag, installation till drift och underhåll.

Vill du veta mer? Nå ut till oss på kontakt@midcon.se så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen till oss på Midcon.

Vi optimerar din IT, Dokumenthantering och Mötesteknik.

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!