Klara incitament att lyckas! - Midcon

Blogg

Klara incitament att lyckas!

Uppdaterad 18 december, 2023

Vi på Midcon vill att IT ska vara enkelt. Det ska inte kännas jobbigt eller dyrt att be om hjälp.

För oss är det viktigt att man använder så mycket som möjligt av de funktioner som finns de produkter och tjänster vi levererar. Med hög användningsgrad tillför lösningarna mer nytta. Vårt främsta uppdrag är att skapa affärsnytta med hjälp smart och innovativ teknik. Vi ska hjälpa företag att bli mer lönsamma, mer effektiva och mer trivsamma att arbete hos med riktigt bra IT-tjänster.

Med det uppdraget som bakgrund har vi reflekterat över de affärsmodeller som finns i branschen kring servicedesktjänster. Är det rimligt att det tickar konsulttaxa varje gång man ringer in till servicedesken för att be om hjälp? Är det rimligt att du och dina kollegor själva skall sitta klura på ett IT-problem för att ni inte ”vågar ringa servicedesk på grund av att det då kommer en faktura”?

Vi tycker inte det är rimligt! Därför har vi skapat tjänsten Fastpris IT.

Oavsett var du befinner dig kan du tryggt och lugnt vända till vår servicedesk för hjälp.

Med affärsmodellen som innebär att ni betalar en fast månadsavgift per användare har vi alla incitament att klara ut ärenden snabbt, effektivt och samtidigt säkra att problem inte återupprepar sig.

För oss är det långsiktigt bäst om du har så få problem som möjligt. Vi har inget att tjäna på att du och din organisation kontaktar servicedesk mycket. Vi har alla incitament på plats för att ha hög driftsäkerhet och krångelfria lösningar. Så tycker vi en servicedesk ska vara!

I grunden använder vi oss av en tjänst vi kallar Midcon Online. Det är en agentbaserad lösning som jobbar proaktivt i bakgrunden med att underhålla din enhet för att minimera driftstörningar.

När du kontaktar servicedesk kan vi med hjälp av Midcon Online enkelt fjärrstyra din dator (med ditt godkännande) för snabb och enkel felavhjälpning.

Vi ger dig obegränsad support via mail och telefon.  

Vi finns tillgängliga för att lösa små problem under arbetstid. Det är Fastpris IT helt enkelt!

Mer information om Fastpris IT finner du på https://www.midcon.se/tjanster/it/midcon-fastpris-it

Vid tangentbordet, Andreas Paulsson, VD Midcon AB

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!