Handla lokalt. Fast online. - Midcon

Blogg

Handla lokalt. Fast online.

Uppdaterad 27 augusti, 2020

Vissa dagar är bättre än andra. Inte för att dagar brukar vara dåliga men ibland sticker en dag ut som riktigt, riktigt bra! En sådan dag var häromdagen när vår webshop såg dagens ljus för första gången.

Månader av utveckling tillsammans med våra partners har nått fram till en punkt där vi nu online kan erbjuda ett brett och förstklassigt sortiment från Sveriges sex ledande distributörer inom IT-produkter.

Ja, du läste rätt. Vi kombinerar utbudet från sex stora distributörer. Det ger dig ett väldigt brett utbud (mer än 100 000 artiklar) och samtidigt får du som kund alltid det mest attraktiva priset. Webshopen jobbar åt dig genom att göra smarta val. Om till exempel två av våra distributörer har samma produkt visas den artikeln som har lägsta priset och samtidigt finns tillgänglig för omedelbar leverans till dig.

webshop.midcon.se är ett nytt och smart sätt för dig som driver företag att skaffa IT-produkter till din organisation. Webshopen är full med smarta, användarvänliga och effektivitetshöjande produkter som levereras direkt till ditt företag.

Produkterna är bara några klick bort och ständigt tillgängliga. Ordna med dina inköp när du vill på dygnet. Behöver du hjälp med produktval finns vi som vanligt tillgängliga via telefon, mail, chatt, video eller fysiska möten.

För dig som har en lite större organisation kan det vara en bra idé att bygga på standardiserade produkter.  Vi hjälper er att ta fram ett avtalssortiment där ni enkelt hittar era utvalda modeller av datorer, telefoner, skärmar etc. Webshopen presenterar ert avtalssortiment samlat på ett smart och visuellt tilltalande sätt.

Vill du ha hjälp med att installera och konfigurera dina produkter så finns vårt konsultteam tillhands. Antingen hjälper vi dig med hjälp av fjärrverktyg eller kommer vi ut på plats.

Midcon utmanar nu marknaden med ett nytt och smart sätt att handla IT-produkter. Du som kund får alla fördelar med att handla online. Samtidigt har du kvar alla fördelar att handla lokalt.

Jag vill rikta ett speciellt stort tack till våra pilotkunder som under sommaren testat webshopen och kommit med värdefull feedback. Webshopen är nu klar för lansering men vi kommer aldrig sluta att utveckla den. Vi har en tydlig färdplan för nya funktioner i webshopen. Den som slutar utvecklas, slutar vara bra!

Vi tror alltid på långa kundrelationer och investerar kontinuerligt kraftigt i vårt erbjudande. Vi gör det för att vi är övertygade om att en nöjd kund mycket mer sannolikt ger Midcon förnyat förtroende.

När vi Midcon träffar en affärsöverenskommelse, stor som liten börjar jobbet, jobbet med att du alltid vid varje givet tillfälle skall vara nöjd och därmed stanna länge.

Varmt välkommen till Midcons webshop för IT-produkter, webshop.midcon.se.

Handla online. Fast lokalt.

Andreas Paulsson
VD, Midcon AB

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!