Bloggpremiär! - Midcon

Blogg

Bloggpremiär!

Uppdaterad 15 oktober, 2019

Välkomna till Midcons blogg om IT, Mötesteknik och Dokumenthantering. Vi kommer i detta format skriva om starka trender, aktuella utmaningar och smarta lösningar.

Vårt uppdrag på Midcon är att omsätta all den teknik som finns på marknaden i vår bransch till praktisk affärsnytta för dig. Med det som ansats kommer vi blogga om hur modern teknik kan ge ditt företag konkurrensfördelar, undvika dikeskörningar och se till att inte vara ett lätt offer för intrång, ransomware och andra tråkiga baksidor av den digitala världen.

Vi arbetar enträget med att förstå våra kunders verksamheter och är nyfikna av naturen. Vi vill förstå dina arbetssätt och din verksamhet. Målet för Midcon är att din verksamhet skall bli mer effektiv, konkurrenskraftig och lönsam. Internt kallar vi det -Ha örat mot rälsen!

Midcon är partnern som på ett pedagogiskt sätt översätter vad konstiga förkortningar och tekniska uttryck på riktigt kan innebära för dig.

Vi är idag drygt 35 medarbetare och det är vårt vassaste vapen. Det mest värdefulla vi har att erbjuda är vi som arbetar på Midcon. Vi utgör en stark kompetenspartner inom IT, Mötesteknik och Dokumenthantering i regionen Blekinge, Kronoberg och Kalmar Län.

Vi hoppas du kommer gilla bloggen! Stay tuned!

Bästa hälsningar, Andreas Paulsson
VD Midcon

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förbered dig för morgondagen redan idag!

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!