fbpx
[JPG] Ricoh Jobbannons 1

8 februari, 2019

Kundansvarig på Midcon AB, placering Kalmar

Midcon AB är fristående företag, men samtidigt exklusiv partner till Ricoh Sverige, som erbjuder hela produkt- och tjänsteutbudet för dokumenthantering, IT-infrastruktur och mötesteknik. En komplett IT-leverantör som utvecklar marknadens mest effektiva, säkra och miljömässigt hållbara IT-lösningar genom nytänkande och innovation.

Vi finns nära våra kunder och utvecklar långa kundrelationer genom en effektiv drift, bra service och snabb support. Varje trogen kund blir vår framgång.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig på Midcon arbetar du med säljprocessen inom våra affärsområden, IT, Dokumenthantering och Mötesteknik. Det kommer finnas möjlighet till specialisering inom något av områdena beroende på intresse och kompetens. Du arbetar självständigt med att utveckla och skapa nya affärer i kalmar och ingår i ett team av 10 säljare i sydost (Kalmar, Växjö, Karlshamn och Karlskrona). Tillsammans med vårt affärsstöd har du stora möjligheter att utvecklas.

Du är placerad på vårt kontor i Kalmar men du kommer jobba i hela Kalmar län.

Din profil

Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av uppsökande verksamhet, gärna med ett brett kontaktnät i Växjö. Kunskap om branschen är det starkt meriterande.

Förutom din bakgrund och kompetens lägger vi stort värde på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har lätt för att bygga relationer med en strävan att etablera trovärdighet. Du samarbetar med dina kollegor för att gruppen ska uppnå önskat resultat, arbetar målinriktat och håller dig uppdaterad om verksamhetens produkter och tjänster. Midcon AB har en värdegrund bestående av 4 värdegrundsbegrepp; Ständig förbättring, Skapa kundvärde, Bidra med din åsikt och Omtänksamhet

för människor. Vår värdegrund är skapad utifrån vårt sätt att vara och visar på vårt tankesätt, våra etiska grundvalar och principer. Vår värdegrund fungerar på så sätt som en kompass för organisationen.

Lämna spontanansökan