OM OSS PÅ

RICOH IT PARTNER SYDOST

Förberedd för morgondagen redan idag!

ricoh-it-partner-logo-om-oss

Ricoh IT Partner

Ricoh IT-Partner är fristående företag, men samtidigt exklusiv partner till Ricoh Sverige, som erbjuder hela produkt- och tjänsteutbudet för dokumenthantering, IT-infrastruktur och AV/Videokonferens. En komplett IT-leverantör som utvecklar marknadens mest effektiva, säkra och miljömässigt hållbara IT-lösningar genom nytänkande och innovation.

Vi finns nära våra kunder och utvecklar långa kundrelationer genom en effektiv drift, bra service och snabb support. Varje trogen kund blir vår framgång.

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering. Bolaget erbjuder heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Bolaget har specialiserad expertis inom bland annat IT-tjänster samt utskriftshantering för kontor och produktion.

Ricoh Sverige har cirka 650 anställda i en rikstäckande organisation med verksamhet på 26 orter samt partners på 9 orter. Ricoh Sveriges totala försäljning uppgår till cirka 1 600 miljoner SEK.

www.facebook.com/Ricoh.Sverige.AB/posts/1599821296707871 ... Läs MerLäs Mer

Vi älskar den här loggan! Visste du att vi använder återvunnen plast i våra tonerflaskor? Läs mer om vår hållbarhetskultur. bit.ly/2gwivyp

Visa På Facebook

Ricoh är final! I vad då? Jo i den ytterst ovanliga sporten 200 meter hockey!

200 meter hockey är en riksomfattande tävling som går i samtliga SHL klubbar där representanter för olika företag tävlar om att bli snabbast över mållinjen.

Man tar sig fram med kälke....sevärt!

Vi representeras av vår eminente medarbetare Johan Dahl.
Ca 17 företag stod för konkurrensen idag men vi briljerade tillsammans med Amber Advokater.

Var med och se den rafflande uppgörelsen mellan Ricoh och Amber. Finalen går av stapeln i första periodpausen under matchen mellan KHK och Djurgården.

Heja Johan!
... Läs MerLäs Mer

Visa På Facebook

Kontakt

Personlig kontakt – klicka här

Öppettider:
Mån – Fre 8:00 – 17:00
Lunchstängt: 12:00 – 13:00

Telefon:
Växel Karlskrona: 0455-30 25 00
Växel Växjö: 0470-105 10
Växel Karlshamn: 0454-30 21 90
Växel Kalmar: 0480-36 36 00

Grafisk Manual

Här kan du ladda ner Ricoh IT Partners loggor – klicka här
Frågor om logotypen besvaras av marknadsavdelningen.

ricoh-grafisk